24 Δεκεμβρίου 2014

Και η γιορτούλα μας!



Σε κλίμα χαράς, αλλά και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή των μικρών μαθητών του 1ου και 3ου Νηπιαγωγείου, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, στον Χώρο Πολιτισμού Πέραμος.

Γονείς, παππούδες, θείοι, φίλοι ή απλώς γνωστοί, έφτασαν από νωρίς για να χειροκροτήσουν τους μικρούς πρωταγωνιστές!!!

Και βέβαια, η χαρά κορυφώθηκε όταν έκανε την εμφάνισή του ο Αη-Βασίλης φορτωμένος με δώρα...

Φέτος, με την επιλογή των δώρων θέλαμε να εμπνεύσουμε τα παιδιά ότι το παιχνίδι μπορεί να σημαίνει προσφορά! Για τον λόγο αυτό τα δώρα που γέμισαν τον σάκο του Aη-Βασίλη, ήταν οι 2 συλλεκτικές φιγούρες της εταιρίας "Playmobil Play & Give 2014" , ο Ιππότης Καλοσυνάτος και η Νεράιδα Ελπίδα!

".......Ένας θαρραλέος ιππότης και μια πανέμορφη νεράιδα είναι οι δύο συλλεκτικές φιγούρες του 2014 που θα γίνουν οι φετινοί αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, παιχνίδια που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο κοινωνικό σκοπό.


Με κεντρικό μήνυμα “Με κάθε συλλεκτική φιγούρα PLAYMOBIL play & give δίνεις κι εσύ ζωή και ελπίδα σε παιδιά που τη χρειάζονται”, το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give αποτελεί έναν αναγνωρισμένο θεσμό που έχουν αγκαλιάσει θερμά μικροί και μεγάλοι φίλοι της PLAYMOBIL, καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των φιγούρων θα διατεθεί και φέτος για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, Όραμα Ελπίδας....."(www.playmobil.gr)

Όμως γιορτή χωρίς κεράσματα, δεν υπάρχει!!! Ευχαριστούμε πολύ: το supermarket MY MARKET, το εργοστάσιο ζαχαρωδών προϊόντων Βασιλόπουλος, το κατάστημα ψιλικών Κων/νου Ελάνογλου, το κατάστημα χαρτικών/ απορρυπαντικών Μαγδαληνής Γεωργίου & Ευγενίας Σκιαδά, καθώς επίσης και όλους τους γονείς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή, συνεισφέροντας οικονομικά, προετοιμάζοντας τα κεράσματα του μπουφέ, μεταφέροντας τον εξοπλισμό, στολίζοντας και καθαρίζοντας στην αίθουσα.

Ευχαριστούμε επίσης την κα Βασιλική Θεοδωρίδου (μαμά μεγάλων παιδιών εκτός νημιαγωγείου! ♥), η οποία με μεγάλη προθυμία μας βοήθησε με την μεταφορά όλων των ογκωδών αντικειμένων.

Όλα ήταν πολύ όμορφα!!! Και του χρόνου με υγεία!!! 



1 σχόλιο: