14 Δεκεμβρίου 2014

Η Αγάπη σας....το δικό μας ΔΩΡΟ!!!

Σήμερα, συμπληρώθηκαν 3 εβδομάδες από την έναρξη της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου μας!!!

Η υποστήριξη στην προσπάθειά μας και η αγάπη ΟΛΩΝ σας, μας γεμίζει αισιοδοξία και χαρά!!!! Και είστε πολλοί......

Οι επαγγελματίες της Νέας Περάμου, με μεγάλη προθυμία και ευχαρίστηση, πρόσφεραν πολλά δώρα για την λαχειοφόρο αγορά (υπήρχαν μάλιστα και περιπτώσεις που επικοινώνησαν οι ίδιοι μαζί μας με δική τους πρωτοβουλία)!!!

Οι συμπολίτες μας, που με ιδιαίτερη ευαισθησία και διακριτικότητα, πρόσφεραν χρηματικά ποσά για την ενίσχυση του ταμείου μας!!!

Και βέβαια, ΟΛΟΙ εσείς που με χαμόγελο και καλή διάθεση αγοράσατε από τους λαχνούς μας.....Καλή σας επιτυχία!!!

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ από καρδιάς που "αγκαλιάσατε" την προσπάθειά μας, για τα παιδιά του 1ου και 3ου Νηπιαγωγείου και σας ευχόμαστε κάθε επαγγελματική επιτυχία και οικογενειακή υγεία και ευτυχία!!!

Έχουν ήδη συγκεντρωθεί 100 δώρα (ο 1ος λαχνός κερδίζει ένα Tablet, αξίας 150€!) και η κλήρωση θα γίνει στην γιορτή για την κοπή της Βασιλόπιτας, τον Ιανουάριο (η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα)!!!

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την διοργάνωση:
1) της Χριστουγεννιάτικης γιορτής των μικρών μαθητών, που αυτές τις ημέρες προετοιμάζουν το θεατρικό τους με χαρά και μεγάλη ανυπομονησία!!! .....όπως, δώρα και ατομικά κεράσματα για όλα τα παιδια του σχολείου, αναμνηστική φωτογραφία με τις δασκάλες και τον Αγιο Βασίλη, φιλοξενία για τους συνοδούς και επισκέπτες...!!!

2) και της γιορτής που θα διοργανωθεί τον Ιανουάριο, για την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς και την κοπή της Βασιλόπιτας των 4 τμημάτων του σχολείου, με πρόγραμμα ψυχαγωγίας για όλα τα παιδιά και ξεχωριστά δώρα για τα 4τυχερά παιδιά που θα κερδίσουν το φλουρί...!!!!

Με όλες τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας, θέλουμε να διατηρήσουμε τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών μας, προσφέροντάς τους, ένα ασφαλές και χαρούμενο σχολικό περιβάλλον....για να έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις από το Πρώτο τους Σχολείο !!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου