5 Φεβρουαρίου 2015

Απολογισμός ενεργειών 1ου τριμήνου

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. διοργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν οι παρακάτω ενέργειες στους 3 πρώτους μήνες..... αρκετοί ήταν οι γονείς αλλά και οι "φίλοι" που μας συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν ενεργά....

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, για την έμπρακτη αγάπη που δείχνουν κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, προσφέροντας απλόχερα και λέγοντας "για τα παιδιά το κάνουμε"!!!  Οι ανάγκες στο σχολείο, είναι πολλές και θα χρειαστεί ακόμα περισσότερη προσπάθεια από όλους μας!!!! 


Αν όλοι λειτουργούσαμε σαν ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ....φανταστείτε τι θα μπορούσαμε να καταφέρουμε!!!! Φέτος το σχολείο στεγάζει 86 μικρούς μαθητές και μαθήτριες (86!!!!!!......που αριθμητικά αντιστοιχεί σε 172 γονείς και κηδεμόνες!!!!)

......δυστυχώς στις δράσεις και στην συνέλευση συμμετείχαν περίπου 20 γονείς..........(τροφή για σκέψη!)

Στην είσοδο του σχολείου υπάρχει ένα κυτίο όπου μπορείτε να καταθέτετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας, τα παραπονά σας, επώνυμα ή ανώνυμα....πολλοί γονείς μας ρωτούν για το πρόγραμμα εκδρομών, προτείνουν να γίνουν δραστηριότητες για τα παιδιά, κάνουν παράπονα για την καθαριότητα του προαυλίου, αγωνιούν για την υγιεινή στις τουαλέτες....κλπ κλπ.

Σας προσκαλούμε και σας παρακαλούμε να γράψετε την σκέψη σας σε ένα χαρτί και να δείξετε και με αυτόν τον τρόπο ό,τι είστε παρόντες!!!!   ...... ας αλλάξουμε την γενική εντύπωση που εικάζει ότι ".......οι γονείς είναι αδιάφοροι....και απλά "παρκάρουν" καθημερινά τα παιδιά τους στο σχολείο...."








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου